Get in touch

Use the form on the right to contact us about tours an pricing.


Molde
Norway

Bifrost Adventures are based on the northwest coast of Norway. We offer guided journeys for those of you who like to push the physical limits in the most spectacular surroundings. With highly experienced personel, Bifrost will guide, service, and accomodate you through a cycling adventure of a lifetime.

Angvik Gamle handelssted

Artikler

Angvik Gamle handelssted

TINGH

Angvik Gamle Handelssted ligger i bygda Angvik ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Stedet har røtter tilbake til 1500-tallet da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. Handelsstedet ble drevet av John og Gurianna Angvik som fikk 14 barn, 12 av disse startet egne bedrifter med utgangspunkt herifra. En unik familiesaga startet, og familien er fortsatt engasjert i driften i 5. generasjon.

Idag fremstår hotellet fullt ut restaurert med høy og særpreget standard. 37 rom, hyggelige stuer, peisild, fint porselen og nasjonalromantisk kunst er stikkord.

I et tømmerhus fra 1700 tallet opplever du et av Norges flotteste spa, i tillegg har vi museum og kunstgalleri. Vårt anerkjente kjøkken henter sine råvarer fra fjord, fjell, skog og åker i nærområdet.